4H-matskole med vekt på tradisjonsmat

Prosjekteier

4H BUSKERUD

Tildelt sum

50800

Om prosjektet

Avholde to matskoler
1.For 4H-ere med interesse for mat og de som har valgt matprosjekter.
2. Elever som skal opp i 5.klasse og ikke lenger har tilbud om SFO. De trenger å lære å lage enkel, sunn og god mat som de kan spise når de kommer hjem.

For gruppe 1. holdes matskolen i helgene, mens for gruppe 2. setter vi av en uke i skolens sommerferie.

Ved å bruke lokale råvarer og gi kunnskap om å lage mat fra bunnen av vil vi gi gode kostvaner til barn og ungdom. 4H Buskerud ønsker også å knytte et sterkere bånd til Fram- Sønju 4H-gård hvor vi vil arrangere matskolene.

Område

Kosthold

Fylke

Buskerud

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.

Andre prosjekter i temaet Kosthold

Smart mat – folkehelse og kostholdsprosjekt

UNGE KOKKER
369500

Les om Smart mat – folkehelse og kostholdsprosjekt

Prosjekt1: Havregrøt for læring. Prosjekt 2: Brosjyre

SKAGE SOGN SANITETSFORENING
49000

Les om Prosjekt1: Havregrøt for læring. Prosjekt 2: Brosjyre

Matopplevelser sammen med barn, eldre og flyktninger

NORDFOLD RØDE KORS
73000

Les om Matopplevelser sammen med barn, eldre og flyktninger

Mat, mennesker og miljø Bergen

MATSENTRALEN BERGEN
600000

Les om Mat, mennesker og miljø Bergen

Inkludere aspirantar i Sande og Bygstad Skulemusikk.

SANDE OG BYGSTAD SKULEMUSIKK
30000

Les om Inkludere aspirantar i Sande og Bygstad Skulemusikk.

Proaktiv medl Sunn mat og videreføre sveis integrering av jenter

MEKKEGRUPPA AKTIVITETSSENTER LILLESAND
97000

Les om Proaktiv medl Sunn mat og videreføre sveis integrering av jenter