Aggregat Fugleleiken Turisthytte

Prosjekteier

SKIEN TURLAG

Tildelt sum

75000

Om prosjektet

Fugleleiken er en hytte som Skien Turlag har ansvaret for og som vi driver som en ubetjent hytte hvor turfolk kan overnatte i 2.etasje. 1.etasje er innredet som en liten kafe hvor vi selger vafler mm hver helg i skisesongen, normalt fra desember til april. Vaflene stekes frivillige i turlaget som stiller opp og gjør denne jobben på dugnad. For å opprettholde tilbudet trenger vi strøm fra et strømaggregat
På slutten av sesongen i år fikk vi problemer med aggregatet og det viser seg nå at dette er utslitt etter flere års bruk og vi må investere i et nytt. Dette er en stor og helt nødvendig investering for oss. Til tross for at hytta driftes og vedlikeholdes av frivillige, dekker ikke vaffelsalget driftskostnadene.
Fugleleiken er en populær møteplass for skigåere i Grenland og vaffelen er en motivasjon for mange til å komme seg ut på skitur, spesielt for barna. Tilbudet er der som et enkelt og populært tiltak for allmennheten som vi ønsker å opprettholde.

Fylke

Telemark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.