AIL Sjøsport

Prosjekteier

ABELVÆR IDRETTSLAG

Tildelt sum

80000

Om prosjektet

Vi har en utmerket gressbane, ballbinge, trimløypenett, endel sjøsports-utstyr, og tilbyr diverse trimaktiviteter for alle aldersgrupper fra idrettsskole til pensjonistaktiviteter.
Vi ønsker å videreutvikle sjøsportdelen av laget (AIL).

Det er en gradvis økende etterspørsel etter sjørettede aktiviteter. Kajakker er flittig i bruk. I fjor arrangerte vi brettseilekurs for ungdom, og tilsvarende vil bli tilbudt i år også.
Abelvær er lokalisert «midt i arenaen» for slike aktiviteter, og arenaen er gratis. Imidlertid er utstyret ganske kostbart og representerer derfor et tungt løft for et lite lag.

Vi ønsker å anskaffe 2 nye kajakker, 2 stk robåter, 1 stk stormseil for seilbrett og forbedre fasiliteter for for sjøsetting av utstyr. Spesielt har vi tro på at robåter vil bli populært, og vi ønsker å ha min 2 av sikkerhetsmessige årsaker slik at de som føler seg ukomfortable kan føle seg tryggere ved at man kan ro sammen med noen, samt at vi tror det er behov for 2 stk i første omgang.

Fylke

Nord-Trøndelag

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.