Aktivitetsdag i Kongsbadet og Kongsvinger Bibliotek.

Prosjekteier

SVØMMEHALLENS VENNER

Tildelt sum

32000

Om prosjektet

Dette er et samarbeide mellom Kongsbadet, Svømmehallens Venner og Kongsvinger Bibliotek. Det engasjerte i 2015 510 elever fra barne- og ungdomsskolens 5. til 10. Dette var en stor økning fra 2014 med ca. 260 deltagere. Med midler til transport fra Kongsvinger Kommune er det lettere for utenbygdselever å delta. Svømmekonkuransen fremmer elevenes ferdigheter i bassenget og gir en spore til å trening til å meste det å svømme 25 eller 50 meter i konkuranse. Utrolig viktig at barn/ungdom er sikre i vannet og gjør det morsommere også.
Kongsvinger Bibliotek hadde i 2015 fått Tore Aurstad som foreleser og han hadde 3 bolker med tilhørere – 2×100 og 1×70 elever. Vi serverer masse frukt både i biblioteket og i svømmehallen. Etter at konkuransene er over åpnes hele svømmehallen og det er et yrende liv i sklia – stupebrettene og i alle 3 bassengene Utrolig gode tilbakemeldinger fra elever og lærere og det setter stor pris på deltagrpremiene som alle utøverne får. Sklia har egen konkuranse

Fylke

Hedmark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.