Bruk av kajakk for å komme ut i naturen.

Prosjekteier

BURG OPPLAND

Tildelt sum

111547

Om prosjektet

Barn og unge med barneleddgikt sliter ofte med å delta på fritidsaktiviteter eller å komme seg ut i naturen. Dette skyldes bevegelsesbegrensninger som følge av sykdommen og lite krefter som følge av medisinbruk. Mange velger bort fysiske aktiviteter fremfor passive. Det er derfor viktig å finne gode alternativer på å komme seg ut, bruke kroppen og oppleve naturen. Det er også viktig å finne aktiviteter som hele familien kan ha glede av.

Kajakkpadling er en fin måte å komme seg ut og det er en morsom aktivitet som alle i familien kan være med på. I tillegg er det bra trening. Når du padler kajakk får du trent hele kroppen. Både ben, armer, mage og rygg må aktiviseres for å få den beste teknikken. Padling er også en veldig god balansetrening.

Vi ønsker å kjøpe inn kajakker med nødvendig utstyr og ulike transportalternativer for utlån til våre medlemmer og til bruk ved felles arrangementer og kurs.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.