Eldre i trafikken – foredrag for eldre om eldre i trafikken

Prosjekteier

INNHERRED AVDELING AV MA RUSFRITRAFIKK OG LIVSSTIL

Tildelt sum

15500

Om prosjektet

Innherred MA skal tilby foredraget » Eldre i Trafikken» til pensjonistforeninger og foreninger med eldre medlemmer først og fremst i Nord-Trøndelag.
Foredraget ligger ved her. Det er utarbeidet av Leif Ellefset for MA rusfri trafikk og livsstil. Det skal framføres av leder for Innherred MA: Odd-Harald Bjørnøy uten noe betaling for det.
Utgiftene ved prosjektet er først og fremst kjøring fra bosted til der foredraget skal framføres (kr 4,05 pr. km) og andre aktuelle utgifter i forbindelse med reise ( ferje, mat o.l.)Litt utgifter til bekjentgjøring og bruk av pc og videokanon vil det vel også være. Foredraget tar vel 1/2 time + samtale om temaet . Det søkes tilskudd til dette prosjektet da det ellers vil være vanskelig å gjennomføre det da vi er redd for at de fleste lag og foreninger for eldre, ikke vil ha råd til å dekke reiseutgiftene for foredragsholder.Reiseutgifter i Nord-Trøndelag kan varierer fra ca. kr 2000,- og nedover tur/retur.Vi håper foredraget kan inspirere til å ta 65+

Fylke

Nord-Trøndelag

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.