Frisbeegolfbane for alle i Ringebu

Prosjekteier

RINGEBU ARRANGEMENT

Tildelt sum

241500

Om prosjektet

Ringebu arrangement(RA) vil anlegge en frisbeegolfbane som starter på lekeplassen i sentrum og går via en elvepark til skogsområdet ved barneskolen. Det er 18 kurver i selve bana, og det etableres en treningskurv på hver av de tre skolene som ligger maks 10 min gangavstand fra starten på bana. Det kjøpes inn tre klassesett med frisbeer som de tre nærskolene kan bruke i skoletida og disse lånes ut til barneskole nr.2 som ligger i kjøreavstand fra frisbeebana. Den lokale G-sportsbutikken leier ut frisbeer for privatpersoner som ønsker å leie foran å kjøpe selv.

En permanent bane som vil tilføre lokalsamfunnet en ny type aktivitet noe som vil sørge for at flere som ikke er aktive i dag blir aktivisert. Flere har mulighet for å være med på aktiviteten både fordi den ligger i gangavstand fra der flest bor i dag og den vil framstå som et lavterskeltilbud. Bana vil gi økt mulighet for inkludering av nye innbyggere fordi det ikke koster noe og folk kan bare møte opp og bli med andre.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.