Gapahuk i Damvegen Hytteforening

Prosjekteier

DAMVEGEN HYTTEFORENING

Tildelt sum

55000

Om prosjektet

Vi er en hytteforening med ca 60 medlemmer. I alt i hytteområdet er det 85 hytter. Det er også tur-/sykkelstier i nærområdet. Prosjektet går ut på å bygge en gapahuk på et fellesområde vi jobber med å bygge opp.
Vi har allerede fått gjort masse. Gjennom grunneier og kommune har vi fått satt opp utedo, som er bygd for alle. Dette for at også de med rullestol kan komme inn og bruke den. Vi har opparbeidet grøntområde med selvbygde krakker, egen flytebrygge og stor flott grill. Dette ligger idyllisk til ved et vann. Alt dette er gjort på dugnad og ved bruk av oppsparte midler. En gapahuk vil koste ganske mye, derfor søker vi dere med håp om litt støtte og hjelp til dette prosjektet. Tror enda flere vil komme til å bruke området både sommer og vinter dersom de vet at de har et turmål der de kan ha tak over hodet mens de nyter medbrakt mat og tar en pust i bakken.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.