GOLFKURS FOR AMPUTERTE/PROTESEBRUKERE

Prosjekteier

MOMENTUM INNLANDET

Tildelt sum

55500

Om prosjektet

Gåtrening er viktig for alle protesebrukere og golf kan i dette tilfelle være en aktivitet som kan bidra til bedre gangfunksjon, samtidig er det spennende, utfordrende og sosialt. Vi ønsker å tilrettelegge et golfkurs i samarbeid med Atlungstad Golf utenfor Hamar.
Kurset skal arrangeres en helg i sommerhalvåret 2016. Deltagerne skal overnatte på hotell i nærheten eller i sine hjem. Momentum Innlandet som jobber gratis/dugnad vil sammen med Atlungstad ha ansvar for gjennomføringen administrativt og faglig. Det utarbeides invitasjon som skal sendes hvert medlem i Momentum Innlandet. Deltagerne kommer raskt i gang, opplever golfspillet i praksis og bruke mye av kurstiden til praktisk trening av både teknikk, golf vett, regler og spill. Dette vil gi brukerne den trygghet og opplæring de trenger for å kunne gjøre golf til en aktivitet i hverdagen. Dette vil gi varige forandringer for bruker i form av fysisk aktivitet, bedre gangfunksjon, mindre isolasjon og bruk av «hjelpeapparatet».

Fylke

Hedmark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.