Kano utstyr

Prosjekteier

NANNESTAD 1. SPEIDERGRUPPE

Tildelt sum

81000

Om prosjektet

Vi er en speidergruppe i dag på ca 40 medlemmer og har en drøm om å oppdatere vårt turutstyr, slik at barn og ungdom kan få positive og nye opplevelser i skog og mark. Vårt inntrykk har du først fått dem ut, trives dem selv uten pc og telefon. Vi søker om støtte til å kjøpe komplett kanoutstyr til vår speidergruppe. Kano er noe de fleste ikke har drevet med. Komplett mener vi henger, 8 kanoer og vester og årer. Vi får til stadig spørsmål fra skoler og andre organisasjoner i kommunen om lån av kanoer til aktiviteter. Vi har ett ønske om å kunne bidra aktivt i lokalsamfunnet at flere kunne oppleve friluftslivet, enten i organisert eller uorganisert virksomhet.

Ved å få et komplett sett vil dette bidra til at vi lett kan låne ut til de som trenger dette, slik at Nannestad 1 speidergruppe eier utstyret, tar seg av vedlikehold og utlån, når vi selv ikke bruker det i egen regi eller arrangerer for andre.
Det vil bli brukt til, speidern, skoleklasser, trosopplæring, sommerskole og div.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.