Leirutstyr for Larkollen 4H

Prosjekteier

LARKOLLEN 4H

Tildelt sum

76200

Om prosjektet

Nystartede Larkollen 4H ønsker å bidra til et sosialt fellesskap blant barn og unge i Larkollen. I en bygd på 1500 mennesker har vi fått 60 medlemmer siden vi startet i mars 2015. Responsen har vært at 4H representerer noe annet enn det som fantes av fritidsaktiviteter fra før. 4Hs kjerneverdier er et klokt hode, varmt hjerte, flinke hender og god helse, og er bygd på frivillig innsats fra barn og voksne.

Den overveldende responsen har ført til noen utfordringer. Vi ser at vi trenger et stort og godt telt hvor det er plass til alle, da vi ønsker at leir og treff skal ha fokus på felles aktiviteter fremfor små grupperinger i sovetelt o.l. Vi søker derfor om lagtelt og bord/benker. Vi ser også at det har blitt et behov for en tilhenger som gir også mulighet til å frakte med oss felles utstyr og utstyr vi har til utlån for de som trenger det. Når man skal lage arrangementer for grupper på 30 – 60 barn og ofte også familiene, blir det fort mye utstyr som skal fraktes.

Fylke

Østfold

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.