Levende vinter på Sand/Jessheim

Prosjekteier

SAND IDRETTSLAG

Tildelt sum

700000

Om prosjektet

Sand IL Ski preparerer i dag skileik for Hovin skole, Solhellinga Grendelag og Læringsverkstedet Barnehage, samt lokalmiljøet og tilreisende som ønsker å benytte disse områdene. I tillegg preparer vi over 30 km langrennsløyper for klassisk og skøyting. Langrennsløypene henger sammen med Ullensaker kommune sitt løypenett. Også Kjosbakken slalåmbakke prepareres av oss.

Våre anlegg har blitt et utfartssted i helgene. I perioder brukes løypene av alle ski entusiaster i Ullensaker samt lokale skoler og barnehager. Ny løypemaskin vil sikre videre drift av våre anlegg på Sand.

Vårt løypelag har ansvaret for maskinpark og preparering av løyper og består av 5 frivillige.

SDand ILs skiløyper er plassert kun 3 km fra regionens sentrum Jessheim og går i et fint kulturlanskap( se vedlagte tillatelse fra alle grunneiere). Dagens løypemaskin er imidlertid overmoden for utskifting, og det er ikke annen ledig maskinkapasitet i området. Nærmere utdyppning av dette er å finne i vedlegg 1.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.