Ny hall – nye aktiviteter – nye brukere i Biri idrettsalag

Prosjekteier

BIRI IDRETTSLAG

Tildelt sum

762734

Om prosjektet

Den nye flerbrukshallen på Biri ble offisielt åpnet 18. august 2018. Den nye hallen er et ledd i en langsiktig strategi om å gi idrettslaget flere bein å stå på – samtidig som vi vil aktivisere og involvere flere mennesker i alle aldre til å være fysisk og sosialt aktive. Vi ønsker at den nye hallen skal bli et samlingspunkt, ikke bare om sportsaktiviteter – men også som et treffpunkt som gir et utgangspunkt for folk som vil oppleve turmulighetene i nærmiljøet, som kan gi opplevelser som gir mat for hjerne og gane og legge til rette for at kulturelle opplevelser også kan sveises sammen med øvrig aktivitet. Vi har et et håp om at hele bygda skal lea seg mer, og komme seg ut og bruke våre muligheter.
Særlig ønsker vi å satse på de eldre på dagtid – en aldersgruppe som det blir stadig flere av i vårt nærområde. Ved å ha aktiviteter for dem, ønsker vi å være med på å utsette behovet for offentlig innsats som ofte blir det møtepunkt eldre har med andre mennesker.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.