Nye håndballmål med punktfeste

Prosjekteier

FURNES HÅNDBALL

Tildelt sum

22000

Om prosjektet

Etter vinterens tragiske hendelse i Nannestad hvor en liten gutt døde etter å ha fått et håndballmål over seg, har vi i Furnes Håndball skjerpet sikkerheten rundt våre håndballmål. Furnes Håndball har 4 mindre mål som benyttes når de minste lagene trener og ved spill i Isbjørnserien. I Isbjørnserien spiller alle de minste spillere fra 6-9 år. På våre hjemmearrangement har vi opp til 14 lag i hallen i løpet av en dag. Det er ett yrende liv med mange spillere, søsken, foresatte, besteforeldre og venner i hallen.
Men…
De små håndballmålene våre er gamle og tunge – uten festemuligheter til gulvet. Vi har til nå benyttet sandsekker for å sikre målene der de plasseres. Målene som vi søker støtte til, benytter punktfester, er sammenleggbare og kan kjøres bort. Dette vil gi oss økt sikkerhet på banen, mer tid til aktivitet og samtidig forenkle oppbevaringen når målene ikke er i bruk.

Fylke

Hedmark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.