Øke mestring og fysisk aktivitet for barn og ungdom

Prosjekteier

ASKER SNOWBOARD OG FREESTYLE KLUBB

Tildelt sum

140000

Om prosjektet

Vårt engasjement er for de barn/ungdom som ikke har økonomi til å delta på organisert trening. Da den største gruppen av utøvere innen vår sport er uorganiserte jobber vi aktivt opp mot Asker kommune for å skape flere arenaer for uorganisert trening på snowboard, longboard, sparkesykler, bmx m.m..

Prosjektet som vi søker midler til tar utgangspunkt i et lavterskel tilbud som Longboard/snowboard. Med longboard/snowboard kan vi ha aktiviteten nesten hvor som helst og uten kostnad til bruk av arenaer da vi bruker offentlige veier/områder. Vi har allerede startet longboard aktiviteten, 08.09.15, i Dikemark og hadde en fin samling og utgangspunkt for flere samlinger. Vi ønsker å ha samme opplegg også for Snowboard, og vil i vinter invitere til samme event som longboard, men da i lokale akebakker.

Målet er å øke interessen for longboard/snowboard og med det skape et stort aktivt miljø for mestring og fysisk aktivitet for alle.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.