Oppgradering av kjøkken ved oppvaskmaskin

Prosjekteier

SVEA SKILAG

Tildelt sum

30000

Om prosjektet

På sportshytta vår har vi et kjøkken hvor vi har mye sosialt fellesskap, og mange av ungdommene lager mat felles der i etterkant av treninga og spiser sammen. Dette mener vi bidrar til at alle spiser sunt og koser seg med maten. Dette er særlig viktig for denne aldersgruppa på 13-18 år som trener mye og som trenger mye sunn mat. Trenere og andre voksne er også der og sørger for at det er kjøpt inn sunn mat og at det er en positiv vinkling på mat og kosthold. Dette synes vi er et veldig viktig aspekt ved kjøkkenet vårt. Det er viktig også med tanke på å forebygge spiseforstyrrelser.
For å kunne fortsette å bruke kjøkkenet vårt, som vi også bruker til utleie, er det krav om industrivaskemaskin. Den vi har nå er gammel og slitt. Vi søker derfor om penger til å kjøpe en ny. Dette vil være en oppgradering av kjøkkenet vårt.
Vi dekker selv kostnadene til mat.

Område

Kosthold

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.

Andre prosjekter i temaet Kosthold

Smart mat – folkehelse og kostholdsprosjekt

UNGE KOKKER
369500

Les om Smart mat – folkehelse og kostholdsprosjekt

Prosjekt1: Havregrøt for læring. Prosjekt 2: Brosjyre

SKAGE SOGN SANITETSFORENING
49000

Les om Prosjekt1: Havregrøt for læring. Prosjekt 2: Brosjyre

Matopplevelser sammen med barn, eldre og flyktninger

NORDFOLD RØDE KORS
73000

Les om Matopplevelser sammen med barn, eldre og flyktninger

Mat, mennesker og miljø Bergen

MATSENTRALEN BERGEN
600000

Les om Mat, mennesker og miljø Bergen

Proaktiv medl Sunn mat og videreføre sveis integrering av jenter

MEKKEGRUPPA AKTIVITETSSENTER LILLESAND
97000

Les om Proaktiv medl Sunn mat og videreføre sveis integrering av jenter

Inkludere aspirantar i Sande og Bygstad Skulemusikk.

SANDE OG BYGSTAD SKULEMUSIKK
30000

Les om Inkludere aspirantar i Sande og Bygstad Skulemusikk.