Opplev Sørøya

Prosjekteier

HASVIK IDRETTSLAG

Tildelt sum

101825

Om prosjektet

Opplev Sørøya skal være et prosjekt som arrangeres i perioden mai- okt. Det skal bestå av ulike turer av forskjellig vanskelighetsgrad i Hasvik kommune. Disse turene skal både være topp-turer, men også turer til forskjellige fjorder, viker og andre vakre områder. Hovedmålene skal være at deltagerne skal få se nye sider av øya samtidig som det skal ha en folkehelseeffekt. Hvert år vil det være 6 turer man kan delta på. 4 av disse er faste turer hvert år, mens 2 turer byttes ut årlig. Disse 2 turene kaller vi for sjekkpunktturer. Dersom man går de 2 sjekkpunkt-turene får man t-skjorte. T-skjortene vil byttes ut årlig slik at man får en «samle-effekt». Vi ønsker både årstall på skjorta samt sjekkpunkt-turer på ryggen. Slik tror vi at vi kan øke og opprettholde en høy deltagelse.
Det vil være en påmeldingsavgift, deltagerne vil få utdelt kart som skal «klippes» og en høythengende premie vil trekkes på slutten av sesongen blant alle som har gått samtlige turer. Barn vil ha lavere påmelding.

Fylke

Finnmark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.