Oppstart av peewee-flaggfotballag og U13-lag

Prosjekteier

EIDSVOLL 1814S

Tildelt sum

262900

Om prosjektet

Vi vil gjerne starte et helt nytt flaggfotballag for barn fra 5-10 år (både jenter og gutter). Vi vil være i stand til å møte 60 barn med tilbudet, og håper derfor å få støtte fra Gjensidigestiftelsen for å kunne klare å gjennomføre oppstarten av dette nye laget som vil sette mange barn og unge i aktivitet på Romerike. Det finnes ikke et peewee-flaggfotballag i Norge, og det vil derfor være ekstra spesielt for Gjensidigestiftelsen og Eidsvoll 1814’s å kunne være med å starte opp et slikt tilbud som det første i Norge.

Vi vil også starte opp et U13-lag for både jenter og gutter, og dermed vil de eldste spillerne fra peewee-laget kunne få en naturlig overgang til vanlig amerikansk fotball. Dermed vil vi ha et aktivitetstilbud å tilby til barn fra 10 år og opp til 13 år ved å etablere et U13-lag – som de ikke har i dag.

Håper dere synes dette hadde vært morro å være med på, og hjelpe oss med å starte disse to lagene som vil gi barn på Øvre Romerike et kjempegodt aktivitetstilbud.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.