Pingle – pingvinen som ville fly

Prosjekteier

UNGDOMSLAGET OGNA

Tildelt sum

10000

Om prosjektet

UL Ogna skal i vinter sette opp teaterforestillingen «Pingle – pingvinen som ville fly» av Tor Arne Johnsen. I år skal vi samarbeide med Ogndal skole som har ca 70 elever i 1-7 trinn. Alle elevene skal være med på en eller annen måte, i tillegg til egne medlemmer i laget. Ca 30 roller skal bekles i tillegg til et stort kor. Premiere er i januar med 5 forestillinger.
Stykket handler om å vokse opp – som pingvin i dette tilfellet – med samfunnets og omverdenens krav og forventninger, og at det er lov å ta egne valg, være selvstendig og følge egne drømmer. Det er et morsomt stykke med et veldig godt og lettforståelig tema.
Med så mange barn håper vi på det første på en stor aktivitet og entusiasme i bygda i vinter. Vi har stor tro på teater som mestringsarena for barn som kanskje ikke har andre interesser innen idrett for eksempel eller ikke har andre tilbud. Vi tror derfor at et slikt bredt utgangspunkt gjør at vi får med flere som faste deltakere i senere teaterprosjekt.

Fylke

Nord-Trøndelag

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.