Pumptrack bane i Ringebu

Prosjekteier

RINGEBU FÅVANG TUR- OG TRIM KLUBB

Tildelt sum

91000

Om prosjektet

Tur og trim har et godt samarbeid med Ringebu sykkelgruppe i flere prosjekt som handler om tur og aktivitetstilbud. Vårt nye prosjekt – en pumptrack bane er en sykkelbane som anlegges i et område og bygges opp av masse som kan komprimeres og formes slik at bana består av svinger, humper, hopp m.m. Det er klarert et sentrumsområde rett ved siden av ungdomshuset som skal brukes til dette formålet. Målgruppa som også er aktive i dag er barn, unge samt voksne opp til ca 50 år. Pumptrack bana vil være starten på å etablere et aktivitetsområde der pumtrack bana vil bli første byggetrinn.

Vi ønsker å lage en ny sosial møteplass med en ny type aktivitet som skal bidra til at flere skal bli fysisk aktive og særlig blant de som mangler et tilbud i dag. Denne bana vilikke ha noe begrensning i forhold til brukere – den blir åpen og tilgjengelig for alle uavhengig av om brukeren er medlem eller ikke. På den måten mener vi at vi vil treffe brukere som ikke er så aktive på andre områder i dag.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.