Skadeforebyggende trening Kløfta IL håndball

Prosjekteier

KLØFTA IDRETTSLAG

Tildelt sum

19200

Om prosjektet

Kløfta IL ble stiftet 23. september 1922 og har i dag mer enn 1120 aktive medlemmer. Idrettslaget kan tilby aktiviteter for både unge og litt eldre utøvere innenfor håndball, football, innebandy, sykkel, tennis, idrettskole og trim. Klubben arrangerer i tillegg egen håndballskole med minihåndball for de yngste spillerne.
Håndballen er en aktiv gruppe med ca 120 spillere.
22 og 23.aug ble det arrangert kick-off for alle håndballspillere med bla veiledning av naprapat i skadeforebyggende og grunnleggende styrketrening tilpasset håndballspillere. Mange av øvelsene krever ekstra utstyr som håndballen ikke har tilgang til i dag, og vi ønsker derfor å søke om midler til dette gjennom Gjensidigestiftelsen. Målet er å tilrettelegge for variert og riktig trening som igjen skaper mestring, læring og økt aktivitet hos både eksisterende og nye utøvere. Håndball er en sosial idrett hvor spillerne må inkludere og ta hensyn til hverandre gjennom lagspill. Riktig trening gir varig gevinst for helse.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.