Skianlegg for Sørlandet

Prosjekteier

ARENDAL SLALÅMKLUBB

Tildelt sum

400000

Om prosjektet

Det skal etableres et komplett skileikanlegg med ulike ferdighetsløyper og aktivitetselementer på Vegårshei. Et skibånd på 63 meter skal gi trygg transport og bli «hjertet» i anlegget. Skibåndet vil avlaste skitrekket, da de yngste og nybegynnere vil bruke skibånd, mens de mer øvede bruker skitrekk. Vi kan ta imot flere nybegynnere og gi dem et positivt møte med bakker og ski.
Etablering av skibånd vil frigjøre trener- og instruksjonstid slik at klubbens medlemmer og andre får med skifaglig veiledning og opplæring.
Arendal slalåmklubb har opplæring på ulike grener innen alpint der leik og mestring er prioritert. Tilbudet er svært populært i hele regionen/store deler av fylket og vi har de siste årene måttet si nei til +/- 50 årlig.
Prosjektet vil være til glede for alle nye og gamle medlemmer i klubben samt VSA sine brukere. Dette gjelder også utallige skoleklasser fra regionen. VSA benytter skiutstyr fra Gjensidigestiftelsen som Vegårshei Frivilligsentral organiserer.

Fylke

Aust-Agder

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.