Skileikanlegg på Mån

Prosjekteier

TESSAND IDRETTSLAG

Tildelt sum

200000

Om prosjektet

Vi har i dag en lysløype på 2km,en på 1km og en liten skibakke/akebakke og et flott klubbhus. Vi har fast hver tirsdag gjennom hele vinteren treningsrenn i lysløypa. Der starter det barn ned til 3-4 år og oppover. Forrige vinter deltok 130 forskjellige barn på dette rennet! Vi ser at dett skaper veldig mye glede og aktivitet med lavterskel og er for alle uansett nivå. Akebakken i dag er brukt veldig mye etter rennet og da kom ideen med skileikanlegg. Vi ønsker å bygge et skileikanlegg som inneholder det meste innen leik og moro på ski. Anlegget vil bli bygget og tilpasset alle skole trinn, 1.-10..
Det vil være adskilte løyper for de minste og egne løyper for de større. Dette for å skape trygghet innen for leken. Det blir kuler, hoppbakker, stor skiflate for trening, akebakke, «bob-bane», egen langrenns cross-løype parallelt med lysløypa på 1km. og mye mer, det er kun fantasien som kan stoppe oss.

Fylke

Oppland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.