SØKNAD OM TILSKUDD TIL NYTT BRYGGEANLEGG

Prosjekteier

STAVANGER ROKLUB

Tildelt sum

118000

Om prosjektet

Sosial inkludering og mangfold; En ny satsning for Stavanger Roklub er pararoing/handikapproing. Vi har gått til anskaffelse av robåt for handikappede og må nå ha universell utforming av brygge. For å få flere rullestolbrukere med på dette så trenger vi en ny brygge med universell utforming. Vi håper at vi får utviklet miljøet videre med pararoere i alle aldre.

Fysisk aktivitet; Vi har en ny brukergruppe på bryggen. Det er «open water svømmere og triathlon». Kapasiteten og bæreevnen til bryggen klarer ikke bruken fra alle disse svømmerne. Det er også her krav til universell utforming for de som er handikappede. . I tillegg er bryggen et av de få stedene hvor turgåere kan gå ut fra turveien og ut på selve vannet. Dette skaper nye perspektiv for friluftslivet ved Stokkavannet og blir benyttet av svært mange turgåere. Mange benytter også bryggen som rekreasjon og badebrygge for bl.a. barn og unge.

Fylke

Rogaland

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.