Uniformer og Utstyr til Rælingen Baseballklubb

Prosjekteier

NORDSTJERNA UNDERVISNINGSSENTER

Tildelt sum

16403

Om prosjektet

Søknaden er for uniformer til Rælingen Stars Baseballklubb som er en relativt ny sportsgren i Norge. Rælingen Stars har spilt sin første sesong med hvite t-skjorter og røde capser, men vil gjerne bidra til at laget får egne drakter slik at spillerne ser ut som et helt lag. På grunn av sjeldenheten av sportsgrenen i Norge må laget anskaffe alle uniformer og mye utstyr fra USA.

Fordi Baseball er relativt ny sportsgren i Norge innbyr det til deltagelse av barn/ungdom som ellers ikke deltar i sport. Ikke alle trives med fotball eller håndball og baseball kan da bli et godt alternativ. Vår erfaring er at Baseball tiltrekker seg deltagere fra mange forskjellige nasjonaliteter da dette er en populær internasjonal sport.

I konklusjon så vil dette prosjektet bidra til økt fysisk aktivitet hos barn/ungdom som ikke har funnet seg til rette i andre sportsgrener og innbyr til deltagelse av barn/ungdom fra andre nasjonaliteter og forskjellige aldre.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.