Ut i bakken – ski til alle

Prosjekteier

VEGÅRSHEI FRIVILLIGSENTRAL

Tildelt sum

222500

Om prosjektet

Hele vinteren er det mange skoler som reiser til Vegårshei Ski- og Aktivitetssenter har skoler fra hele fylket på besøk til en skidag. Da er det langrenn, brett og alpinbakken som brukes. De har også en akebakke for dem som ikke har ski.
Vi ser at mange elever ikke har ski og står og ser på. Skisenteret har tidligere hatt gratis utlån av ski til dem som vil prøve. Skiene er nå kassert, pga ødelagt og gamle ski.
Vi vil at alle elevene som kommer til skisenteret skal få muligheten til å prøve alpinski. Dette skal være gratis, og vi vil at lærere, foreldre eller frivillige fra Vegårshei Frivilligsentral skal hjelpe med å finne passelige ski.
Vi ser at ungene storkoser seg når de prøver ski og mestrer både skitrekk og bakke. En stor glede!! Dette vil vi at alle unger/ungdommer i fylket skal få gleden av. Skisenteret har mulighet til å lagre skiene, mens Frivilligsentralen står for utlånet.

Fylke

Aust-Agder

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.