Utskiftning av snøscooter og kjelker,

Prosjekteier

LØTEN RØDE KORS

Tildelt sum

115000

Om prosjektet

Fra hytta vår dekker vi nesten hele Hedmarksvidda, og nærmeste vakthytte er på Ljøsheim v/Sjusjøen. Sammen med flyktningekontoret arrangerer vi leir for innvandrerbarn sommer/vinter for å lære/være i naturen.
Vi er årlig i beredskap for mange tusen mennesker på Hedmarksvidda, medregnet er hyttebefolkningen, turgåere og treningsløpere på ski i løypenettet og turister i og rundt alpinbakken på Budor. Vi er i beredskap for personer i alle aldre, og behandler/transporterer pasienter i alle aldre. Vi er tilstede, nokså usynlige, for tryggheten og for turismen i lokalsamfunnet, for barn/unge, og voksne, som driver vinteridrett, i form av slalåm, langrenn og ski-orientering m.v. Vi er tilstede for barn og unge som blir stimulert til aktivitet gjennom lek i et flott vinterlandskap.
Vi tar på oss transport av funksjonshemmede med snøscooter, fra bilveg og inn i fjellet, f.eks. til hytta, sånn at de kan benytte den flotte naturen. Ved innkjøp av ny scooter vil vi opprettholde denne beredskapen.

Fylke

Hedmark

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.