Utstyr for mer aktivitet til vanns for flere grupperinger.

Prosjekteier

ÅLESUND SUNNMØRE TURISTFORENING

Tildelt sum

20000

Om prosjektet

ÅST har allerede i dag utstyr til utlån som kommer de ulike grupperinger til gode. For å kunne utvide tilbudet og holde oppe tilbudet må det mer utstyr til. Vi har ulike dager hvor vi har padling på agendaen, noe som er veldig populært. Det er viktig at vi har nok, oppdatert og skikkelig utstyr. Det har både med sikkerhet og engasjement for aktiviteten. Våre medlemmer får låne utstyr gratis med unntak en liten andel på kajakker/kano. Inngangsporten skal være lav for å få låne/prøve, spesielt med tanke på ungdom. Stort sett har både Barnas Turlag (BT)og DNTung turer i sitt program, i tillegg har vi en nasjonal turdag «Kom deg ut dagen» i september hvor vårt satsningsområde er padling.
Da er alt av utstyret vår i bruk til enhver tid for både store og små. Vi har andre grupper som får låne gratis med oss, blant annet skoler. Vi har også to hytter til fjells som ligger ved vann med naust som vi utstyrer med kano/kajakk/båt som er til bruk for gjester og skoleklasser/grupper.

Fylke

Møre og Romsdal

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.