Utvidelse av nærmiljø-anlegg ved Utvorda Grendehus

Prosjekteier

UTVORDA OG SITTER GRENDELAG

Tildelt sum

196270

Om prosjektet

Vi ønsker å utvide nærmiljøanlegget vårt ved Utvorda Grendehus. Nærmiljøanlegget består i dag av en ballbinge, en 60meters løpebane og en akebakke.
Vi ønsker å kjøpe inn utendørs treningsapperater til barn,ungdom og voksne.
I byene reklameres det mye for treningssentre og mye av aktivitetene skjer innendørs. I vår bygd har vi ingen treningssenter, men vi har naturen og vi ønsker at barna fra tidlig alder skal finne glede av å være mye ute.
Treningsapperatene skal være utendørs, gratis og åpen for alle. Sommer, vår og høst fylles bygda vår med hyttefolk og turister som også vil dra god nytte av tilbudet.
Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom Grendelaget, Utvorda Idrettslag og FAU v Utvorda Oppvekstsenter. Utvorda IL eier tomta og stiller område til disposisjon og Utvorda FAU har fått innvilget 50.000 kr fra Marine Harvest til innkjøp av utendørs treningsapperater og bade trampoline, men ønsker å samarbeide og med Grendelaget om innkjøp da disse treningsapperatene er veldig dyre.

Fylke

Nord-Trøndelag

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.