Styret

Trine Riis Groven

Styreleder

Riis Groven har vært styremedlem siden mai 2018, nestleder siden mai 2019 og hatt verv i Gjensidigestiftelsen siden 2009.  Hun er siviløkonom, har en master i ledelse, og NHH Executives styreprogram. Hun har hatt og har styreverv i både offentlige, private og frivillige virksomheter i ulike bransjer, samt erfaring som administrerende direktør/daglig leder i ulike eiendomsselskap, konsulent, director og leder for EYs rådgivningsenhet i Agder, Telemark og Vestfold og økonomisjef i Telemark fylkeskommune.

Rune Aale-Hansen

Nestleder

Aale-Hansen (født 1975) er nytt styremedlem siden 2018 og er administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening. Aale-Hansen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i internasjonal ledelse. Han har tidligere vært generalsekretær i YS-forbundet Negotia rådgiver i YS og fungerende informasjonssjef i Høyre, og har erfaring fra Utenriksdepartementet, Dyno Industrier ASA og Europakommisjonen.

Eivind Elnan

Styremedlem

Elnan (født 1974) har vært styremedlem i Gjensidigestiftelsen siden mai 2016, og er også styremedlem i Gjensidige siden 2017. Han har de siste 10 år etablert og bygget opp Securo AS/Scuti AS og Hypoxic Technologies AS, som begge er teknologiselskaper med fokus på brannsikringsløsninger. Han er nå daglig leder i firmaet Hypoxic Technologies AS, som i 2017 ble en del av det tyske konsernet Wagner Group GmbH. Han er utdannet sivilingeniør (Industriell Økonomi og Teknologiledelse) fra NTNU. I tillegg til å være styremedlem i Gjensidigestiftelsen og Gjensidige, er han styreleder i Scuti AS, Industrivegen 10 Verdal AS, Braxi AS og Ax Innovasjon AS, samt styremedlem i Securo AS.

Even Søfteland

Styremedlem

Søfteland (født 1965) er styremedlem fra 2017. Han er daglig leder i CapMare AS, og har bred styreerfaring fra bl.a. havbruks- og oppdrettsnæringen. Han har også vært medlem av generalforsamlingen i stiftelsen i en årrekke, og tidligere også hatt ulike verv i Gjensidige BA.

Hilde Merete Nafstad

Styremedlem

Nafstad (født 1963) er styremedlem fra 2020. Hun er til daglig direktør for økonomi og finans i Equinor ASA. Nafstad er utdannet siviløkonom med spesialisering i International Business Management. Hun er i tillegg til å være styremedlem i Gjensidigestiftelsen gjennomgående styrerepresentant i Gjensidige Forsikring ASA.

Simona Trombetta

Styremedlem

Trombetta (født 1976) er styremedlem fra 2020. Hun innehar stillingen som senior vice president for strategy and business development i Bertel O. Steen AS. Trombetta har en master i økonomi fra Luiss «Guido Carli» universitetet i Roma. Hun har tidligere jobbet i Boston Consulting Group, DNB Consulting og Breganza AS.

Hans Rindal

Styremedlem

Rindal (født 1962) er styremedlem fra 2020. Rindal er selvstendig næringsdrivende innen rådgivertjenester innen organisasjon og ledelse med hovedvekt på design av organisasjoner. Han er utdannet siviløkonom fra NHH, og har tidligere arbeidet som konsernsjef og finansdirektør for Moelven Industrier ASA og administrerende direktør i Lillehammer Olympiapark AS.