Styret

Trine Riis Groven

Styreleder

Riis Groven har vært styremedlem siden mai 2018, nestleder siden mai 2019 og hatt verv i Gjensidigestiftelsen siden 2009.  Hun har en master i ledelse, en bachelor i økonomi og NHH Executives styreprogram. Hun har hatt og har styreverv i både offentlige, private og frivillige virksomheter i ulike bransjer, samt erfaring som administrerende direktør/daglig leder i dagligvarebransjen og ulike eiendomsselskap, konsulent, director og leder for EYs rådgivningsenhet i Agder, Telemark og Vestfold og økonomisjef i Telemark fylkeskommune.

Rune Aale-Hansen

Nestleder

Aale-Hansen (født 1975) er nytt styremedlem siden 2018 og er administrerende direktør i Regnskap Norge. Aale-Hansen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i internasjonal ledelse. Han har tidligere vært administrerende direktør i Norsk Kommunalteknisk Forening, generalsekretær i YS-forbundet Negotia rådgiver i YS og fungerende informasjonssjef i Høyre, og har erfaring fra Utenriksdepartementet, Dyno Industrier ASA og Europakommisjonen.

Eivind Elnan

Styremedlem

Elnan (født 1974) har vært styremedlem i Gjensidigestiftelsen siden mai 2016, og er også styremedlem i Gjensidige siden 2017. Han har de siste 10 år etablert og bygget opp Securo AS/Scuti AS og Hypoxic Technologies AS, som begge er teknologiselskaper med fokus på brannsikringsløsninger. Han er nå daglig leder i firmaet Hypoxic Technologies AS, som i 2017 ble en del av det tyske konsernet Wagner Group GmbH. Han er utdannet sivilingeniør (Industriell Økonomi og Teknologiledelse) fra NTNU. I tillegg til å være styremedlem i Gjensidigestiftelsen og Gjensidige, er han styreleder i Scuti AS, Industrivegen 10 Verdal AS, Braxi AS og Ax Innovasjon AS, samt styremedlem i Securo AS.

Even Søfteland

Styremedlem

Søfteland (født 1965) er styremedlem fra 2017. Han er daglig leder i CapMare AS, og har bred styreerfaring fra bl.a. havbruks- og oppdrettsnæringen. Han har også vært medlem av generalforsamlingen i stiftelsen i en årrekke, og tidligere også hatt ulike verv i Gjensidige BA.

Hilde Merete Nafstad

Styremedlem

Nafstad (født 1963) er styremedlem fra 2020. Hun er til daglig direktør for økonomi og finans i Equinor ASA. Nafstad er utdannet siviløkonom med spesialisering i International Business Management. Hun er i tillegg til å være styremedlem i Gjensidigestiftelsen gjennomgående styrerepresentant i Gjensidige Forsikring ASA.

Simona Trombetta

Styremedlem

Trombetta (født 1976) er styremedlem fra 2020. Hun innehar stillingen som merkesjef for KIA i Bertel O. Steen AS. Trombetta har en master i økonomi fra Luiss «Guido Carli» universitetet i Roma. Hun har tidligere jobbet i Boston Consulting Group, DNB Consulting og Breganza AS.

Nils-Jakob Røsholt

Styremedlem

Røsholt (født 1981) er styremedlem fra 2023. Han er daglig leder i Røsholt Maskin AS og har tidligere erfaring som aksjemegler i Færder Securities og Handelsbanken Capital Markets. Røsholt har en Master of Science fra BI med spesialisering i ledelse.