Møteplassen

Prosjekteier NESODDEN RESSURSKAFE

Tildelt sum kr 60 000

Om prosjektet

Nesodden ressurskafe har flere små lokale prosjekter der folk kan samles.På grunn av smittefare må nå gratis butikken holde stengt fordi den er for liten og det er umulig å holde avstand.Gratis måltidet er også ikke mulig å tilrettelegge for så der mistet vi også den møteplassen.
for mange av de mest sårbare er dette veldig trist og de som hadde minst fra før her ute har ingenting igjen nå.De forteller om økt isolering, depresjoner og ensomhet.I tillegg kommer redselen for å bli smittet eller smitte.
Vi har hatt matkasseutlevering og vi ser at det kommer flere og flere og vi møtes da ute men har litt avstand.Flere kommer og spør om hjelp og vil være til nytte og vi skulle så ønske vi kun tilby de noe i denne tøffe tiden.
Vi har jo ingen inntekt eller lønnsmidlers så denne invitasjonen til å søke vil vi gjerne benytte oss av så vi ihvertafll kan få satt opp ett telt der vi kan sette ut klærne så gratis butikken kan være litt ute.Vi ønsker også å tilby litt mat til de som kommer da flere og flere nå faktisk har havnet i en veldig vanskelig økonomisk situasjon.
Vi vil derfor forsøke å sette opp en foodtruck og dele ut middager derfra og kaffe og kanelboller.

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.