Overvåking av pasient i kritiske situasjoner

Prosjekteier NORSK FOLKEHJELP SANDE OG OMEGN

Tildelt sum kr 115 294

Om prosjektet

Situasjonen i dag er at vi ikke har noen god pasientovervåker til bruk i beredskapambulanse og pasientoppdrag utenfor vei.
I disse korona tider er det stor etterspørsel etter våre tjenester med å løse suppleringskjøring med beredskapsambulanse både for kommunene rundt oss og for helseforetakene. I tillegg til å løse endel oppdrag utenfor vei, både redningtjeneste og pasientoppdrag. Vi ønsker i den forbindelse å gå til innkjøp av en multimonitor med hjertestarter til bruk både i bil og ute i terrenget. Monitoren vi har fått tilbud på er vel utprøvd og tåler røfft norsk klima, er lett å holde ren og enkel i bruk.
Leverandøren vil gjøre alt de kan for at vi blir prioritert og lager også en elektronisk opplæring for å slippe å samle mange mannskaper for opplæring. Vi håper med dette tiltaket å kunne gi et bedre grunnlag for at legevakt og sykehus kan ta mer korrekte beslutninger på bakgrunn av vår info som gjennom denne pasientmonitoren er kvalitetssikret enda bedre.

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.