Sommer skate

Prosjekteier DRAMMEN SKATEBOARD KLUBB

Tildelt sum kr 36 800

Om prosjektet

Vi skulle i utgangspunktet arrangere sommer skate camp, der barn kunne delta en hel uke, og de skulle betale for å være med, noen av plassene skulle kjøpes av to eller tre frivillige organisasjoner, sånn at barn med lite midler kunne bli med. Nå tørr vi ikke arrangere på denne måten siden det er så mye usikkerhet rundt smitte regler.

Vi vil i stedet arrangere mindre arrangementer
Vi ser for oss seks hele dager fordelt utover sommeren.
Barn kommer og for skate fra morgen til kveld, de får en kul sommerskate trøye, profesjonelle instruktører, utlån av brett, noe og spise i løpet av dagen, utlån av beskyttelsesutstyr, trekking av premie (ikke den flinkeste, men trekking), mulighet for å være inne tilfelle regnvær, utlån av beskyttelsesutstyr m.m

Vi tilbyr barn fra introduksjonssentre og mottakssentre å være med, helt vanlige barn og barn som Fellesverket og Forandringshuset allerede vet om som ikke har mulighet til å delta på aktiviteter i løpet av sommeren.

Vi er flere voksne i styret som har masse tid i sommer (jobber i skoleverket), men klubben er nystartet og har lite midler. Derfor skulle vi arrangere camp med forhåndsbetaling.

Om vi kunne fått støtte kunne vi arrangert skatedager, og tilbudet hadde da blitt gratis for alle barna.

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.