Sikkerhet

Prosjekteier

AURSKOG HØLAND ALPINKLUBB

Tildelt sum

112000

Om prosjektet

Aurskog-Høland Alpinklubb drifter Bjørkelangen Skisenter. Bakken er et flott samlingspunkt vinterstid for bygdas barn og ungdom, men også voksne! Det er mange barnefamilier som bruker anlegget, spesielt i helgene. Her er det samlet alpinbakke, akebakke, hoppbakker og langrennsløyper på samme sted. Vi har en trivelig varmestue, gapahuk og bålplasser.

Alpinklubben drifter bakken på dugnad. Det legges ned utrolig mange timer med frivillig arbeid og den utføres med stor glede. Alt fra snøproduksjon, bakkeslått, drift, vedlikehold og kjøring av heis, scooter og preppemaskin, prepping av bakke, vedlikehold av varmestue og garasje, samt mye mer. Vi er opptatt av at dette skal være et tilbud for alle og tror vi har landets billigste heiskort.Et dagskort hos oss koster kr. 120! Dette er priser vi ønsker å opprettholde! Bakken er åpen for alle og her kan du være ute i frisk luft og drive med fysisk aktivitet uten å være med i organisert idrett.

Fylke

Akershus

Vi støtter prosjekter som gjør Norge til til et tryggere samfunn og gjør at flere av oss får muligheten til å leve friske og aktive liv.