Veiledninger

Visste du at Gjensidigestiftelsen deler ut over 270 millioner kroner til lag og foreninger hvert år?

På denne siden vil du finne relevant informasjon for deg som vurderer å søke støtte.

Logoen til Gjensidigestiftelsen

Hvordan søke støtte?

Alle som skal skal støtte fra oss må være en frivillig organisasjon registrert i Frivillighetsregisteret til Brønnøysund(ekstern lenke). Dette er et absolutt krav for alle som skal motta støtte fra oss.

Skal du kunne få støtte fra oss, må du sende inn en søknad til en av våre utlysninger. Vi har to aktive utlysninger i året. En sommerutlysning med søknadsfrist 1. mars, og en høstutlysning med søknadsfrist 1. september. Du kan ikke søke støtte til ditt prosjekt utenom disse utlysningene.

For å søke må du logge deg inn i vår søknadsportal. Har du ikke bruker fra før må du opprette det når du logger inn for første gang.

Utlysninger

Sommerutlysning

Noe å glede seg til i sommer

1/3
2024

Høstutlysning

Aktiv fritid for alle

1/9
2024

Hva er forskjellen på utlysningene?

Den største forskjellen på utlysningene er gjennomføringsperioden, målgruppen og kriteriene for tildeling. Søker du støtte gjennom sommerutlysningen må aktiviteten være for barn og unge og gjennomføres i sommerferien. Fullstendige kriterier og krav til deg om som søker kan du finne her.

Høstutlysningen har som formål å få flere til å bli frivillige, og delta i frivilligheten. Her kan aktiviteten foregå gjennom hele året. Søker du på denne utlysningen, er første mulige startdato 1. februar året etter søknadsfristen. Fullstendige kriterier og krav til deg som søker kan du finne her.

Hjelp til søkere

Under finner du ulike sider med tips og råd til deg som vurderer å søke støtte.